بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

حدادی: بازیکنان پرسپولیس حق دارند بابت مطالباتشان ناراحت باشند

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: از تمامی بازیکنان تیم بابت دیر پرداخت شدن مطالباتشان عذرخواهی می‌کنیم. به هر حال بازیکنان حق دارند و ما هم تمام تلاشمان را می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 29
کد خبر: ۲۳۰۵۸۰

به گزارش راهبردمعاصر؛ پیمان حدادی عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس روز پنجشنبه در مراسم جشن قهرمانی تیم نوجوانان پرسپولیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جا دارد یک بار دیگر قهرمانی تیم نوجوانان پرسپولیس را تبریک بگویم و خسته نباشید به حسن خان‌محمدی و محسن خلیلی که نام خودشان را در تاریخ باشگاه پرسپولیس ماندگار کردند.

 

وی افزود: یک برنامه ۴ ساله برای بازیکنان پایه‌ داریم که خداراشکر تیم نوجوانان قهرمان شد. به نظر من امیدهای پرسپولیس هم می‌توانست به قهرمانی برسد ولی سوم شدند. قرار شد که هفته بعد ۳۰ درصد از مطالبات امسال تیم‌های پایه را پرداخت شود. تیم‌های پایه هزینه نیستند و سرمایه هستند ما باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که بازیکن به تیم بزرگسال تزریق شوند. خداراشکر که هم هیات مدیره و هم مدیرعامل باشگاه اعتقاد دارند که باید به تیم‌های پایه نگاه ویژه‌ای داشت.

 

عضو هیات مدیره باشگاه در خصوص بازیکن‌های جدید یادآورشد: ما متاسفانه حدود ۱۱ میلیارد تومان مالیات رادوشویچ را پرداخت کردیم. از تمامی بازیکنان تیم بابت دیر پرداخت شدن مطالباتشان عذرخواهی می‌کنیم. در نیم فصل هم بازیکنان خوبی جذب کردیم که امیدواریم بتوانند به کادر فنی کمک کنند.

 

حدادی در مورد نارضایتی بازیکنان پرسپولیس به علت پرداخت نشدن مطالباتشان، تصریح کرد: به هر حال بازیکنان حق دارند و ما هم تمام تلاشمان را می‌کنیم. تیم فصل قبل سه گانه به دست آورد و بازیکنان هم فصل کل مبلغ قراردادشان را گرفتند ولی هنوز بعضی از آپشن‌ها مانده است. متاسفانه بعضی از مالیات‌های سال گذشته باعث شد که نتوانیم به موقع به بازیکنان پول بدهیم و امیدواریم بانک مرکزی بتواند به پرسپولیس کمک کند./ایرنا 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده